18 Nisan 2009 Cumartesi

Google, Fenerbaçe - Galatasaray, Gündem vs...

Google amca yarışmayı kontrol ettiğimiz ip'yi kapattımı, şimdilik devre dışımı bıraktı, bidaha bu ip açılacakmı, açılmazsa nolacak gibi soruları kafamıza soktu. Neyse bi' şekilde halledilir onlar, möhüm olan google'ın kafasının düzelmesi siteyi komple sildiydi, şimdi tekrar lida diyet zayıflama r10seoogle seo yarışmasında 6 sayfada olsa sıralamaya gelmiş, no problem no panik. lida diyet zayıflama r10seoogle seo yarışmasının bitmesine daha çok var rahat olalım.
Neyse bunlar boş işler, aradan geçen zaman zarfında neler oldu neler.
Fenerbahçe - Galatasaray maçında futbolcular birbirine girdi, görsen amerikan futbolu sanarsın. Gerçi güzel dövüşemediler ama hiç yoktan iyidir. Olaylar şöyle gelişti sayın günlük. Şimdi lugano emre'nin arkadan geldi, kafayı bi' çaktı, kafayı çaktıktan 3 saniye sonra etkisini gösterdi sanki. Çünkü lugano kafayı çaktıktan sonra bişey olmamış ama kafa yedim yerde kıvranıyımda hakem görüp bu salağa kırmızı kartı bassın diye öyle yaptı gibime geliyo. Neyse ondan sonra öteki galatasaraylı futbolcular luganunun üstüne atladı sonra fenerliler tutup öteki tarafa fırlattı galatasaraylı futbolcuları derken, semih ardayı, lan senin ne işin var bırak onlar dövüşsün sana noluyo manyakmısın dercesine birazda kızdığından heral sertçe ortadan çekti. Lakin arda semihe yumruk attı. Semih apıştı, bu salağa noluyo diye. Sonra semih yere düştü. Galatalı bi' futbolcu semihi it eniii gibi tuttu kaldırdı. Bu olaylardan önce sabri'ye çok gıcık oldum. her b*ka itiraz ediyo, kime çatsam diye adam arıyo, tam dayaklıktı. Aha şu iki yabancı futbolcuda bizimkilere örnek olsun;
lida diyet zayıflama r10seooglelida diyet zayıflama r10seoogle
R10'da gördüm bu resim için konu açmış bi' arkadaş, bazı arkadaşlarda gidip ayırlasardı en azından falan demiş. Semih ayırmaya çalıştıda noldu hayatındaki ilk kırmızı kartı yedi. Adamlara helal olsun valla.
Kırmızı kart demişken, toplam 4 tane kırmızı kart çıktı. Semih, lugano, emre, arda. Cezalar aklımda kaldığı kadarıyla şöyle; semih 3 gün, lugano 5 gün, arda 3 gün, emre 3 gün top oynamama cezası aldı. Galatasaray bi' maç saha kapatma, bi' maçta seyircisiz oynama cezası fenerbahçede 30-40 milyar bi' cezaynan yırttı heral. Cezalar'da yanlışlık olabilir, özellikle fenerin cezasını salladığımdan tutma ihtimali çok az. Bunların haricinde dtp yani pkkya operasyon düzenlendi çokta süper oldu. İnş. alayını içeri alır gebertirler. Başkada aklıma bişey gelmiyo sayın günlük. Neyse zaten benim maçla falan pek aram yok niye anlattım bilmiyorum ama şu sabriye çok gıcık oldum onun için yazma gereği duymuşumdur büyük ihtimal. Ha unutmadan bu ttnetteki küfür sevdası nolacak bilmiyorum, her gün bağlantı koparmı arkadaş. Böyle saçmalık olmaz, vallaha billaha olmaz yav. Adamı sinir ediyo, cinnet geçireceğim bu ttnet yüzünden. Dün aradım karşıma konuşamayan bi' adam çıktı. Adam kemküm ederken net geldi. Heral gıcığına net2i koparıyolardı bellimi olur sayın günlük. Başkada düşün düşün aklıma pek bişey gelmiyo diyecekken, yemekteyiz adlı saçmalık programı aklıma geldi. 2 programını izledim bizimkiler yüzünden. 2 yarışmadada 2 tane kız o kadarmı gıcık olur. Tam dayaklık bunlarda. Yemeği kokluyo, vıdıvıdı kafamı şişiriyo böyle insan olmaz bi' kere. Gerçi bunların rol yaptığı belli ama neyse bu yemekteyiz programı hakkında bişey yazmayım. Başkada şimdilik aklıma gelen bişey yok sayın günlük.
Hadi eyi yarışmalar lida diyet zayıflama r10seoogle seo yarışmacıları arkadaşlar.

Ammada saçmalamışsın lan. :))
Burdan aktaraklarım bu kadar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder