5 Nisan 2009 Pazar

Lida diyet zayıflama r10seoogle

lida diyet zayıflama r10seoogle, seo yarışması seoogle.com.tr'nin düzenlediği seo yarışmalarından 3.sü olup yarışma birincisine verilecek ödül, 2000 Tl'dir.
Seoogle.com.tr şu an 3. ve 4. ödüllü seo yarışmaları; lida diyet zayıflama r10seoogle ve kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle yarışmasını başlattı. Yarışma başlayalı 15 dakika oluyor, bizde katıldık yarışmaya herkesin dediği gibi kendimi demek için katıldım.
lida diyet zayıflama r10seoogle yarışmasının kuralları çok güzel ama domain'de belittiği kelimenin olmasının zorunlu olması kötü, anlamsız ve gereksiz bence.

Yarışmanın kurallarını özetlemek gerekirse;
Yarışmaya katılan sitelerde, yarışmaya katılınan domain, klasör, subdomain vs... bunlarda "lidaal" kelimesinin bulunması zorunlu.
Olmazsa olmaz linkler ama katmerlisinden, linkler üstte olacak :) Bunun bide hediyesi var 468*60 banner. :)
Yarışmaya katılan siteler, bu yarışmanın seoogle.com.tr tarafından yapıldığını sitenin kıyısına köşesine yazmalı.
vs. vs...
Yarışma 140 gün sürüyo, kaç ay yaptığını hesaplamaya matematiğim yetmedi.
Yarışmaya herkesin eşit başlaması için gerekli olan tüm kuralları sağolsun dekan eklemiş.
Yarışmaya katılan sitelerde maximum 7 link çıkışı olması gerekiyomuş.
Yarışma 5 nisan 21:30 yani bugün 15 dakka önce başladı, 140 gün sonra yani; 23 Ağustos saat 21:30'de bitecek, eğer ölmezde sağ kalırsak.
Neyse şimdilik başka diyecek bişeyim yok. Dediğim gibi yarışmaya kendimi denemek amacıyla katılıyorum, eğer kazanmak için kazansam herkes'in 2.lik için yarışacağını bildiğimden kazanmak için katılmıyorum. Bu arada r10 banımda 5 dakka sonra açılıyo, lanet olsun 11 gün içinde 3 ve 7 gün'lük ban aldım, mod'lar sağolsun. Burdan dedeme, ebeme, labiduya r10/maxigeyiğe selam eder, lida diyet zayıflama r10seoogle yarışmasına katılan arkadaşlara başarılar diler noktayı koyar orda kalırım. :)
Haydi pehlivanlar çıkın meydana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder