8 Nisan 2009 Çarşamba

Nedir bu lida

Lida diyet zayıflama r10seoogle seo yarışmasına katıldık lakin hakkında zayıflattığından başka bilgimiz yok. Bilgimiz yoksa önce google'dan bakalım neymiş, ne değilmiş, ne işe yararmış ne menem bişeymiş. Öğrenebilirsek yazarız.
Google amcaya lida ne diye sorduğumuzda, ilk önce lida.gen.tr'yi gösteriyo, buna bak diye.
Bakıyoruz;
Güzel bi' tasarımı var sitenin, lida nedir, ne işe yarar, yararları, zararları, sahte ürün uyarısı, orjinal'ini nasıl anlarım, kullanmayı bırakırsam tekrar kilo alırmıyım, kimler kullanamaz gibi kullanıcının aklında soru kalmamasına sebeb veren kullanışlı ziyaretçinin aradığını rahat bulabileceği güzel bi site. Kredi kartına 5 taksit yapıyolarmış, hemde telefon numaranızı bırakıyomuşsunuz, onlar sizi arıyolarmış. Hem güzel, hem bonkör, daha ne olsun.
Onu beğenmediysen bide buna bak diyerek, lidaci.com'u söylüyo google amca.
Bunada bakıyoruz;
Bakakalıyoruz. Güzel bi' flash introyla site bizi karşılıyo. Çağımızın en güçlü zayıflama hapının lida olduğunu söylüyo. Sitede güzel bide kız var dikkatleri üstüne çekiyo :) Site komple flash lakin lida kelimesinde 2. sırada güzel başarı. İçerik olarak lida.gen.tr ile aynı sayılabilir aynı sorulara cevaplar verilmiş.
Bide bu meretin çayı varmış onuda içiyomuşsunuz.
Neyse google'a lida yazarak ne olduğu öğrenebilir ve lida satın alabilirsiniz. Zaten konunun dışına çıktık, iyice dağıttık. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder